Κρέας | Χοιρινό |
Παραγωγή | Επιλεγμένα κομμάτια 100% ελληνικού χοιρινού κρέατος, τεμαχισμένα και περασμένα σε ξυλάκι |
Διατήρηση στους | Νωπό στους 4ο C Κατεψυγμένο στους -18ο C |
Διάρκεια ζωής | Νωπό 3 ημέρες Κατεψυγμένο 12 μήνες |
Ανάλωση σε | Κατεψυγμένο: 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Νωπό: διαθέσιμο σε σουβλάκι των 40, 50, 60, 80, 100, 120 g* Κατεψυγμένο: σε συσκευασία των 500 g* (6 τεμάχια) |
Διαχείριση | Ξεπαγώστε το προϊόν στην συντήρηση του ψυγείου πριν το μαγείρεμα και μην επαναψύχετε μετά την απόψυξη |
Στο πιάτο | Έτοιμο για μαγείρεμα στην σχάρα, στο φούρνο ή στο τηγάνι |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν