Κρέας | Βοδινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο βοδινό κρέας σε τεχνητό βρώσιμο περίβλημα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 120 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία των 330 g* (8 κομμάτια) και χύμα για επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, μαγειρεμένο στην σχάρα ή στο τηγάνι και είναι κατάλληλο για πλατό αλλαντικών, BBQ, πιάτα με αβγά, ζεστά σάντουιτς, σάλτσες για ζυμαρικά, pizza |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: ελαφριά κόκκινα με φρουτώδη γεύση και χαμηλές τανίνες, από Αγιωργίτικο και Ξινόμαυρο Αμυνταίου Μπίρα: όξινες τύπου Sours, India Pale Ale, Pilsner Αποστάγματα: τσίπουρο παλαιωμένο, Blended Whisky, Bourbon |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 293 kcal / 1214 kJ |
Λιπαρά | 25 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 10 g |
Υδατάνθρακες | 3 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,5 g |
Πρωτεΐνες | 13 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |