Κρέας | Χοιρινό και βοδινό |
Τύπος αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο χοιρινό και βοδινό κρέας, σε τεχνητό μη βρώσιμο περίβλημα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Στην αγορά | Διαθέσιμο σε μπαστούνι των 3 kg* για τον πάγκο κοπής αλλαντικών και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Δεν απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι κατάλληλη για γρήγορα και εύκολα σάντουιτς και τοστ, πιτάκια, ελαφριά pizza, ελαφριές σάλτσες για ζυμαρικά, πλατό αλλαντικών, αλμυρά κρουασάν, σουφλέ ζυμαρικών, σαλάτες, finger food |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: ροζέ κρασιά από Ξινόμαυρο και Μοσχούδι Μπίρα: τύπου Pilsner Αποστάγματα: τσίπουρο από λευκές ποικιλίες σταφυλιών, Vodka |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 167 kcal / 698 kJ |
Λιπαρά | 11 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 5 g |
Υδατάνθρακες | 5 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 1 g |
Πρωτεΐνες | 12 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |