Κρέας | Βοδινό και χοιρινό |
Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
Παραγωγή | Επιλεγμένο βοδινό και χοιρινό κρέας με έντονα μπαχαρικά, σε φυσικό βρώσιμο χοιρινό περίβλημα, δεμένο με το χέρι στο χαρακτηριστικό κοντό και χοντρό σχήμα |
Διατήρηση στους | 4ο C |
Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
Ανάλωση σε | 3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας |
Βραβεία & Πιστοποιήσεις | Χάλκινο, οργανοληπτική αξιολόγηση 2015 |
Στην αγορά | Διαθέσιμο χύμα για οικιακή κατανάλωση και επαγγελματική χρήση |
Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, μαγειρεμένο στην σχάρα ή στο τηγάνι και είναι κατάλληλο για πλατό αλλαντικών, BBQ, πικάντικη pizza, πικάντικες σάλτσες για ζυμαρικά, χορταστικά ζεστά σάντουιτς |
Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα από Μαυρούδι Θράκης, Λημνιό, Λημνιώνα, Μοσχόμαυρο Μπίρα: με δροσιστική οξύτητα τύπου Pilsner, Ale Sour, Berliner Weiss Αποστάγματα: τσίπουρο με γλυκάνισο, τσίπουρο από λευκές ποικιλίες σταφυλιών, Gin |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
Ενέργεια kcal / kJ | 293 kcal / 1214 kJ |
Λιπαρά | 25 g |
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 10 g |
Υδατάνθρακες | 3 g |
Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,5 g |
Πρωτεΐνες | 13 g |
Φυτικές ίνες | < 1 g |
Αλάτι | 2,5 g |