| Κρέας | Βοδινό και χοιρινό |
| Κατηγορία αλλαντικού | Προϊόν θερμικής επεξεργασίας από σύγκοπτο κρέας |
| Παραγωγή | Επιλεγμένο βοδινό και χοιρινό κρέας, σε βρώσιμο τεχνητό περίβλημα |
| Διατήρηση στους | 4ο C |
| Διάρκεια ζωής | 90 ημέρες |
| Στην αγορά | Διαθέσιμο σε συσκευασία 330 g* (8 κομμάτια) και χύμα για οικιακή κατανάλωση και επαγγελματική χρήση |
| Στο πιάτο | Απαιτείται μαγείρεμα. Καταναλώνεται ζεστό, μαγειρεμένο στη σχάρα ή στο τηγάνι και είναι κατάλληλο για BBQ, πλατό αλλαντικών, γρήγορα ζεστά σάντουιτς, πιάτα με αβγά, σάλτσες για ζυμαρικά, pizza, street food |
| Στο ποτήρι | Συνδυάζεται με: Κρασί: κόκκινα με φρουτώδη και φρέσκο χαρακτήρα από Αγιωργίτικο, Μαυρούδι, Μοσχόμαυρο, Λημνιώνα Μπίρα: δροσιστικές με έντονη γεύση λυκίσκου τύπου Pilsner και India Pale Ale Αποστάγματα: τσίπουρο από ερυθρές ποικιλίες σταφυλιών, παλαιωμένα Whisky και Rum |
*Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προϊόν
| Ενέργεια kcal / kJ | 293 kcal / 1214 kJ |
| Λιπαρά | 25 g |
| Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά | 10 g |
| Υδατάνθρακες | 3 g |
| Εκ των οποίων σάκχαρα | 0,5 g |
| Πρωτεΐνες | 13 g |
| Φυτικές ίνες | < 1 g |
| Αλάτι | 2,5 g |

