Πανσέτα χοιρινή χωρίς κόκκαλο καπνιστή

ΚρέαςΧοιρινό
Κατηγορία αλλαντικούΠροϊόν θερμικής επεξεργασίας από αυτοτελή κομμάτια κρέατος
ΠαραγωγήΕπιλεγμένη χοιρινή πανσέτα καπνισμένη σε ξύλο οξιάς
Διατήρηση στους4ο C
Διάρκεια ζωής120 ημέρες
Ανάλωσε σε3 ημέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας
Στην αγοράΔιαθέσιμη σε συσκευασία των 200 g* (φέτες) και μπαστούνι των 2 kg* για επαγγελματική χρήση
Στο πιάτοΔεν απαιτείται μαγείρεμα
Καταναλώνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ή περασμένη για λίγο από την σχάρα ή το τηγάνι και είναι ιδανική για πλατό αλλαντικών, χορταστικά σάντουιτς, σάλτσες για ζυμαρικά, πιάτα με αβγά και ως συνοδευτικό σε λαδερά φαγητά
Στο ποτήριΣυνδυάζεται με
Κρασί: λευκά που έχουν περάσει από βαρέλι από Ασύρτικο ή Chardonnay, ροζέ από Ξινόμαυρο, κόκκινα από Merlot, Λημνιό, Μαυρούδι Θράκης
Μπίρα: τύπου Weiss, βελγικές Tripel, μαύρη Kostrizer
Αποστάγματα: τσίπουρο χωρίς παλαίωση, Premium Vodka, Bourbon

* Κατά προσέγγιση. Ζυγιζόμενο προιόν


Διαθρεπτική αξία ανά 100 g

Ενέργεια kcal / kJχχχχχ kcal/kJ
Λιπαρά
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά
Υδατάνθρακες
Εκ των οποίων σάκχαρα
Πρωτεΐνες
Φυτικές ίνες
Αλάτι